Ediția IV / 2017Parada Teatrelor pentru Copii

Duminică, 11 iunie, la ora 11.00, ne dăm întâlnire pe Șoseaua Kiseleff, pentru tradiționala plimbare a celor mai îndrăgite personaje, reunite într-un alai de poveste: Parada Teatrelor pentru Copii.

Alături de eroii și eroinele care au venit de peste mări și țări pentru a anima cea de-a IV-a ediție a Festivalului Amintiri din Copilărie: Orchestra Fluturilor, Dulce Compania, Aras Stilt Band și echipa de percuționiști Demente, vor defila artiști de la Teatrul Ion Creangă, Circ & Variete Globus și Opera Comică pentru Copii, dar și tineri cântăreți (Ansamblul vocal-instrumental Nova), dansatori (Trouble Dance Company) și sportivi talentați (Instinct Taekwondo Team, Club Sportiv Radu Sensey, Kempo-Muay, Federația Română de Judo, Federația Română de Lupte și Federația Română de Sambo). Alaiul este însoțit de reprezentanți de la Ministerul Apărării Naționale, Poliția Română și Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (Detașamentul de Voluntari), dar și de Asociația Tradiții Militare.

Parada se încheie în alveolele de la intrarea în parc, cu o demonstrație Drill Team susținută de Brigada 30 Gardă „Mihai Viteazul”, alături de Muzica Reprezentativă a Armatei. Călătoria noastră continuă însă alături de Fanfara Amaseno, care ne va ghida, notă cu notă, pe aleile presărate cu surprize.

Amintiri - Galerie

Spectacole și concerte

Amintiri - Galerie

Demonstrații

Amintiri - Galerie

Ateliere și lecturi

Amintiri - Galerie

Joacă și relaxare

Amintiri - Galerie